Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/core/theme_options.php:1) in /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/functions.php on line 19
Art beyond Entertainment | Exart Performances

Art beyond Entertainment

Årets hovedtema er en status over kunstens anvendelse udenfor institutionerne med et stærkere fokus på samfundsprocesser, dannelsesperspektiver, læringsaspekter – og udenfor det traditionelle rekreative felt.
131574725_b8c3f5d017_tMed titlen Art beyond Entertainment ønsker vi at se nærmere på de mange eksperimenter, der er gennemført i det sidste 8-10 år, og hvilke værdier der er blevet skabt og hvilke normer, der er kommet til udtryk.

Art in Business er blevet en succesfuld forretning for mange kunstnere, der har transformeret fagligheden fra kulturlivet til organisationspraktik og konsulentydelser. Men hvilken æstetisk pris betales for at gennemføre transformationerne, og hvordan skabes en balance mellem kunstneriske udtryk og læringsforløb, der udvikler nye møder mellem kunst og befolkning?

Torsdag 1. marts kl. 15-18
Eftermiddagen gennemføres som et gå-hjem-møde, der præsenterer tre vigtige perspektiver for kunst som viden. Operakoret, komposition i et post-industrielt miljø, og en filosofisk introduktion. Oplægsholdere: Peter Hanke, Carsten Hernandez Cordes og Ole Fogh Kirkeby.
Se det detaljerede program her

Programmet fredag 2. marts udskydes til senere på foråret.

Submit your comment

Please enter your name

Please enter a valid email address

Please enter your message

Exart Performances © 2021 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER