Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/core/theme_options.php:1) in /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/functions.php on line 19
Den generøse leder | Exart Performances

Den generøse leder

Som leder må du evne at træde i karakter og være synlig samtidig med, at du på visse tidspunkter kan træde tilbage og give al pladsen til medarbejderne.

Ved 3682552894_7d54e480e3_mtydeligt at vise en retning og skabe længsel hos medarbejderne efter at bevæge sig den vej, giver du tryghed. At være en tydelig leder har ikke noget at gøre med at være dominerende og ikke lytte.

Når du er leder, har du et ansvar overfor dine medarbejdere. Du skal hjælpe dem til at finde deres eget potentiale og få det til at udfolde sig optimalt. Undlader du at tage lederrollen på dig, vil du efterlade dine medarbejdere i et tomrum, og du vil selv fremstå som et skvat, de ikkekan have respekt for.

Især primadonna-medarbejdere efterspørger ledere, som er nærværende uden at være “for meget”. Det er en hårfin balance at turde gribe magten uden at holde medarbejderne i et jerngreb. Men en leder, der ikke tør tage ordet magt i sin mund, duer ikke!

Submit your comment

Please enter your name

Please enter a valid email address

Please enter your message

Exart Performances © 2020 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER