Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/core/theme_options.php:1) in /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/functions.php on line 19
Morten Ryelund | Exart Performances

Morten Ryelund

At stå som dirigent med et af musikkens mesterværker og opleve, at alle musikere spiller med overskud, perfektion, passion og frihed fuldstændig sammen og med den samme musikalske fornemmelse og retning er noget af det største man kan være med til.

At flow og inspiration er meget mere end bløde værdier og tilfældigt opstået lykke – de er tilstande, man kan lære at bringe sig selv og andre i, og det er den letteste, sjoveste og mest effektive vej til ”hårde resultater” og desuden den vigtigste forudsætning for kreativitet, innovation opnåelse af det sublime – og at en leder, som har indset det, har mulighed for skabe stress-frie miljøer for de enkelte medarbejdere, og dermed frigøre enorme menneskelige ressourcer.

www.mortenryelund.dk
www.duen.dk

 

Mit navn er Morten Ryelund. Jeg er 46 år gammel og arbejder som dirigent, violinist, orkesterleder, komponist, coach og foredragsholder.

Jeg har spillet musik siden jeg var 7 år gammel, og musikken er en uadskillelig del af mit liv. Formidling af musikken til publikum og orkestre og dermed deling af den indsigt og glæde, som jeg selv har fået lov at opleve, er ikke bare mit arbejde – det føles som et kald.

Arbejdet med menneskeligt potentiale er heldigvis mindst lige så spændende og givende, som det komplekst, og det er mit håb, at jeg må kunne bidrage med inspiration, indsigt, humor og konkrete værktøjer til et fordybet og sprudlende lederskab.

Nogle nøglebegivenheder på vejen mod min interesse for ledelses-udvikling:

  • 1991- 25 års ubrudt arbejde med talentudvikling af unge musikere på elite-niveau i Københavns Yngre Strygere, DR Ungdomsensemblet og nu DUEN – Det danske Ungdomsensemble.
  • 1998- Spirende og efterhånden brændende interesse for personlig udvikling, mentale processer og menneskeligt potentiale. Er blevet klogere og fordybet af forfattere og tænkere som f.eks.:  Mihaly Csikszentmihalyi: ”Finding Flow” og Rosamand and Benjamin Zander: ”The art of possibility” samt Kenny Werner: ”Effortless mastery”
    Eckhart Tolle: ”Power of now”
  • 2012 Coaching-uddannelse og certificering fra Your Vision Coach Academy.
  • 2012-14 Gæsteforelæser på SOL-kurser i Region Midt (lederkurser på speciallægeuddannelse).
  • 2014 Oplægsholder og paneldeltager på seminar om ”Social kapital” som en del af ledelse og organisationsudvikling for 80 ledende overlæger og professorer på Nyborg Strand.

Morten Ryelund kan med sin musik og sin personlighed bringe ledere og medarbejdere hen i det sindets grænseland, hvor management bliver til ledelse. At opnå identitet og integritet som leder kræver, at man tør begynde med sig selv. Der er stor sårbarhed i at være leder, fordi det aldrig lykkes bare på grund af det sidste managementkursus, men altid kræver, at man giver noget af sig selv, før det lykkes.
Når man bliver opmærksom på, at vi både giver og tager i ledelse, så bliver der også en åbenhed for det at lade sig lede. Så bliver det fælles resultat succeskriteriet. Hvis vi på vejen mod resultatet er blevet set og værdsat, føler vi os som ledere i den fælles og den personlige virkelighed, og så er der potentiale til lederskab i hver eneste medarbejder. Det er det resultat, Morten Ryelund gradvis skaber bevidsthed om i sin undervisning og lader den enkelte kursist tage med hjem i sin personlige og professionelle virkelighed.

Anna Birthe Bach
Overlæge,
Master i ledelse og innovation (LAICS)

Exart Performances © 2019 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER