Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/core/theme_options.php:1) in /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/functions.php on line 19
Thomas Sandberg | Exart Performances

Thomas Sandberg

Min overbevisning er at musikkens magi og kraft kan hjælpe os med at stille skarpt på helt fundamentalt menneskelige og organisationstekniske forhold som eksempelvis kommunikation, ledelse og kreativitet. Det er min klare erfaring, at den musikalske udfoldelse forløser idéer, tanker og energi når den i etableringen af et unikt og koncentreret rum sætter tilstedeværelse og nærvær i fokus.
Ved mine workshops og læringsforløb lægger jeg vægt på det kreativt skabende element i musikken. Der er således ikke nogen planlagt musikalsk struktur eller en komposition, der skal indlæres. Undervejs i forløbet indgår kollektiv og individuel refleksion samt perspektivering af erfaringerne i forhold til både ledelse og organisatoriske realiteter. Sidstnævnte oplever jeg ofte som et helt centralt opmærksomhedspunkt i denne tid, hvor organisationer på den ene side vil kontrollere og styre alt samtidig med at der skal skabes grobund for nye idéer.

www.thomassandberg.dk
www.iplayuplayweplay.com
www.boingproductions.dk

Jeg hedder Thomas Sandberg og har trods min klassiske uddannelse som slagtøjssolist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium altid boltret mig fordomsfrit i alle musikalske genrer som både udøvende og komponist samt i tilstødende udtryksformer som teater, dans, performance og softwareudvikling.
At bryde grænser og derigennem finde nye uudforskede hvide pletter på kunstens landkort er mit credo og det har udløst en række priser samt anden anerkendelse.:

  • Musikanmelderringens Kunstnerpris 1998
  • Dansk Komponistforenings Pris 2003
  • P2-prisen Danmarks Radio 2003
  • TeaterET’s Musikdramatiske Pris 2005
  • Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat 2006-09

” Sandberg er vores sjoveste slagtøjsspiller…. Kunst i grænselandet mellem stand up, improvisation, ny kompositionsmusik og teater..Sat ned på en stol mellem to mikrofoner udvidede percussionisten vores rammer for forståelse af, hvad der er musik, hvad der er slagtøjsspil, og hvad der bare er elementært morsomt….” Politiken

Jeg har brugt Thomas Sandberg som indlægsholder på en række lederudviklingsforløb fra 2010 og frem, og det har været en sand fornøjelse. Thomas har en lun stil, en fed humor og en fantastisk energi, der får tilhørerne til at more sig og lade sig rive med under hans oplæg. Thomas har et musikalsk talent ud over det sædvanlige, og hans evne til at improvisere og bruge det der sker i rummet er imponerende. Indholdet af Thomas oplæg er derfor altid godt og aldrig det samme. Jeg kan kun give Thomas mine varmeste anbefalinger.
Klaus Fjalland, Partner at Implement Consulting Group

Exart Performances © 2019 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER