Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/core/theme_options.php:1) in /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/functions.php on line 19
Ulla Munch | Exart Performances

Ulla Munch

Min overbevisning er, at du uanset om du er kunstner eller erhvervsleder, kan hente ressourcer i krop, vejrtrækning og stemme, som kan understøtte og tydeliggøre din kommunikation og dermed styrke dit budskab. Det personlige og individuelle arbejde med at skabe ro i kroppen, kan derudover forfines ved at beherske stemmens udtryk og blikkets fokus, så det samlede udtryk bliver overbevisende og stærkt.

Når jeg som professionel sanger rejser mig op for at synge, er det vigtigt at vinde publikums opmærksomhed fra det første sekund. Det er derfor afgørende, at jeg behersker situationen og udstråler ro og imødekommenhed, så publikum kan slappe af. Fordi jeg bliver, som alle andre, i løbet af få sekunder bedømt på mit kropssprog .

www.ullamunch.dk

Mit navn er Ulla Munch, jeg er professionel sanger, underviser og mentaltræner og arbejder indenfor et bredt felt af personlig performance i firmaet Ulla Munch – Performance.

I mødet med mit publikum, har jeg som sanger igennem hele mit professionelle liv forøget og forfinet teknikker, der hjælper mig som kunstner til at udstråle nærvær, ro og overskud i mit musikalske budskab, så publikum kan læne sig tilbage og nyde oplevelsen.
I dag kombinerer jeg alle mine erfaringer i mit firma Ulla Munch – Performance og arbejder med en bred vifte af teknikker, der hjælper kunstnere og erhvervsfolk til at beherske den performative tilstand, der bliver krævet alle steder i dag. Min baggrund for dette er teoretisk bred og samtidig praksis- og erfaringsbaseret på baggrund af 25 års erfaring som professionel solist og ensemblesanger i de ypperste vokalensembler i Danmark. og turnéaktivitet i hele verden.

Som iværksætter har jeg de seneste år, med hjælp fra Statens Kunstfond, udviklet online-undervisningsmaterialer i form af stressreducerende mentaltræning, til professionelle musikere og skuespillere, der har brug for RO – FOKUS og NÆRVÆR, i deres konkurrenceorienterede liv. Mentaltræningen er senere videreudviklet til erhvervsfolk, der har brug for at etablere mental ro op til vigtige fremlæggelser og lignende.

Vi bliver alle meget hurtigt bedømt på vores evne til at kommunikere klart og tydeligt, uanset om det er til en koncert, til en konference eller til et bestyrelsesmøde. I min individuelle rådgivning arbejder jeg derfor med en bred palet af teknikker, der bevidstgør og træner alle aspekter af en personlig performance, hvor krop, stemme og vejrtrækning er i brug.

Kunne ikke have fået større udbytte!
Præsentationsteknikkurset har været super fantastisk og har rykket en masse for mig. Kunne ikke tidligere holde et oplæg og har nu holdt tale for 200 personer og tre oplæg, som alle er gået godt. Jeg har fået ro på inden jeg skal gå ind og har lært en masse om, hvor stor betydning kropssprog har for modtageren. Ville aldrig tidligere have lavet en Powerpoint præsentation men udelukkende tale – det er genialt med noget på tryk og virker optimalt for mig!
Pia Moore, Statens Administration

Exart Performances © 2019 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER