Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/core/theme_options.php:1) in /var/www/exart.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/unspoken/functions.php on line 19
Workshops | Exart Performances

Workshops

Tre gennemprøvede executive education koncepter med klassisk musik og performance integreret.

En workshop leveres som et modul på 2.5-4 timer typisk i lederuddannelser eller som et indslag ved virksomhedskonferencer.
Voces Academys professionelle sangere medvirker i Storkøbenhavn, Oxford og London. Øvrige destinationer i samarbejde med musikere fra regionen.
Workshops kan også leveres som heldagsarrangementer i forskellige kombinationer og tilpasses særlige behov.

Dirigentworkshop

Leadership without words – Silent leadership – Leadership as a performing art

Dette koncept er det mest succesfulde blandt Exart Performances’ opfindelser. En masterclass for dirigenter i klassisk musik kombineres med leadership coaching, og lader deltagerne i et executive education forløb betræde musikkens arena for at undersøge den dybt personlige og passionerede tilgang til gerningen som leder. En erfaren gruppe professionelle musikere deltager som refleksionspartnere overfor deltagerne og giver den enkelte leder en unik mulighed for at spejle sit lederskab i musikudøvelsen.

Siden 2002 har flere hundrede ledere i Storbritannien, Danmark, Skandinavien og resten af Europa samt i USA og Sydafrika fået denne specielle oplevelse, der forener kravene til lederen om præcision og handlekraft med empati og lydhørhed på en særlig intens måde.

Ensemblets kraft

Teams of specialists – The force of the Ensemble

Højtydende specialister og eksperter lever ganske som musikere der samarbejder, konkurrerer, inspireres og provokeres, skaber fremdrift og suspense på skift og gennemgår i både detaljer og i store linjer en stor, fælles udvikling, når prøver og opførelser skal gennemføres.

  • En åben ensembleprøve bliver til et laboratorium for organisationens samarbejdsrelationer.
  • Deltagerne udvikler initiativ og sensitiv forståelse sammen med musikerne
  • Fornyelse af mødeformer og projektarbejde, uformel og formel ledelse.

Voces madrigalgruppe eller en strygekvartet medvirker.

Virksomhedens værdier

Corporate values –  Performing artists’ dedication

Performing arts står på skuldrene af flere århundreders tradition og kunsthistorisk evolution. Personlige værdier og dedikation til kunsten skaber en helt særlig, stærkt værdibaseret organisationskultur blandt udøvende kunstnere – og som danner et avanceret mentalt spejl for virksomheden.

  • Få værdisættet op af skuffen og gjort levende i selskab med udøvende musikere og en grundig filosofisk coaching.
  • En storvask af virksomhedens selvforståelse og organisationskultur, symboler og artefakter, relationer og performance definitioner.
  • Lær at forstå specialistens dybe dedikation og ledelsesbehov, og bliv inspireret midt blandt de udøvende musikeres kamp for at nå et eksklusivt udtryk.

Exart Performances © 2019 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER